ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Αφαιρέστε το εσωτερικό μέρος από τα μήλα με τα κουκούτσια (χωρίς να αφαιρέσετε την φλούδα τους). Βάλτε σε κάθε μήλο ένα ξύλο κανέλας και μία κουταλιά σταφίδες. Τυλίξτε κάθε μήλο με ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί. Βάλτε τα σε ένα ταψί και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 30 λεπτά.
Χτυπήστε στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος, το ξύσμα λεμονιού και 3 κουταλιές γλυκαντική ουσία. Ανοίξτε τα πακέτα με τα μήλα όταν ψηθούν και ψιλοκόψτε τα μήλα. Πασπαλίστε τα με την υπόλοιπη γλυκαντική ουσία από στέβια. Μοιράστε την γκρανόλα στα ποτήρια, βάλτε μετά την κρέμα τυριού και τέλος τα ψιλοκομμένα μήλα