ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
Only fill in if you are not human
Ξεχασατε τον κωδικο σας;
B2B Προϊόντα
Τα Νέα μας
Αποσύνδεση
eshop
Σχετικά με εμάς
Η εταιρεία
Ομάδα
Σημεία πώλησης
Προϊόντα
Για Επαγγελματιες
Μάθε για το φυτό Στέβια
Συνταγές με isostevia
Τα Νέα μας
Επικοινωνία
Search
EL
EN
B2B CUSTOMERS
Αυθεντική Ιταλική Συνταγή ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ με Isostevia®
Home
Αυθεντική Ιταλική Συνταγή ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ με Isostevia®
Αυθεντική Ιταλική συνταγή Τιραμισού με Isostevia®
Υλικά
(6 – 8άτομα)
6 αυγά
500gr τυρί κρέμα Mascarpone
50 – 60gr γλυκαντικό
isostevia
σε κρυσταλλική μορφή 1:2
400gr σαβαγιάρ
8 καφέδες espresso (30ml/μερίδα)
Κακάο (για το πασπάλισμα)
Ελάχιστο αλάτι
Εκτέλεση
Ξεκινάμε φτιάχνοντας τον καφέ και το αφήνουμε να κρυώσει.
Χωρίζουμε τους κρόκους και τα ασπράδια από τα αυγά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους και τη μισή ποσότητα από το γλυκαντικό
isostevia
μέχρι να ασπρίσει το μίγμα.
Βάζουμε το τυρί κρέμα Mascarpone σιγά -σιγά ανακατεύοντας ταυτόχρονα (ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ – ΟΧΙ ΜΙΞΕΡ).
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τα ασπράδια και την υπόλοιπη ποσότητα από το γλυκαντικό
isostevia
και ελάχιστο αλάτι μέχρι να γίνει μαρέγκα.
Στο πρώτο μίγμα με τους κρόκους βάζουμε σιγά σιγά την μαρέγκα και ανακατεύουμε (ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ – ΟΧΙ ΜΙΞΕΡ).
Παίρνουμε ένα ταψί σχετικά ψηλό για να ξεκινήσουμε το στήσιμο.
Βάζουμε λίγη ποσότητα από το μίγμα μας στον πάτο του ταψιού.
Βάζουμε μια στρώση σαβαγιάρ* (αφού τα βουτήξουμε στον καφέ από τη μια μεριά) *η βρεγμένη πλευρά να είναι από πάνω.
Στρώνουμε την μισή ποσότητα από τo μίγμα με το τυρί κρέμα.
Επαναλαμβάνουμε την στρώση με τα σαβαγιάρ κάθετα και στρώνουμε την υπόλοιπη ποσότητα από το μίγμα μας.
Τοποθετούμε το γλυκό μας στο ψυγείο για περίπου 2-3 ώρες.
Πασπαλίζουμε με κακάο και σερβίρουμε.
Επιλεγμένες Συνταγές με Isostevia
Εμπνευστείτε και φτιάξτε τα πιο νόστιμα σπιτικά γλυκά
& μαρμελάδες… χωρίς θερμίδες !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Share
B2B CUSTOMERS
EL
Search
EL
EN
Αποσύνδεση
×
X