ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Χτυπήστε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με το φυσικό γλυκαντικό για λίγα λεπτά μέχρι να αφρατέψουν και μετά ρίξτε ένα-ένα τα αυγά. Προσθέστε το γιαούρτι και το εκχύλισμα βανίλιας. Ρίξτε το αλεύρι και το χρώμα ζαχαροπλαστικής. Ανακατέψτε σε ένα μπολ την μαγειρική σόδα με το κακάο και το ξίδι και ρίξτε τα στον κάδο του μίξερ. Ανακατέψτε για 1-2 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα για να ενωθούν τα υλικά.
Καλύψτε το εσωτερικό από 2 φόρμες του κέικ με αντικολλητικό χαρτί και αδειάστε το μείγμα. Ψήστε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά. Βγάλτε το από τον φούρνο και αφήστε το να κρυώσει. Όταν κρυώσει, χωρίστε κάθε κέικ οριζόντια σε δύο φέτες.
Αφήστε το τυρί κρέμα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και χτυπήστε το με την γλυκαντική ουσία από στέβια, το εκχύλισμα βανίλιας και την κρέμα ζαχαροπλαστικής για λίγα λεπτά μέχρι να γίνει ένα βελούδινο και γυαλιστερό μείγμα. Απλώστε λίγο από το μείγμα στην μία φέτα του κέικ, σκεπάστε με την άλλη φέτα και απλώστε όσο περίσσεψε στην επιφάνεια και στα πλαϊνά του κέικ. Διατηρείστε το κέικ στο ψυγείο.