ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Βάλτε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα μαζί με την κουβερτούρα και αφήστε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.
Χτυπήστε τα αυγά με τη γλυκαντική ουσία στο μίξερ μέχρι να γίνουν αφράτο μείγμα. Βάλτε το μείγμα σε ένα μπολ σε μπεν μαρί και ανακατέψτε με το σύρμα μέχρι να ζεσταθούν και φτάσει η θερμοκρασία τους στους 82 βαθμούς. Ρίξτε το μείγμα των αυγών σταδιακά στη κρέμα με την κουβερτούρα και προσθέστε το μπράντι ή ρούμι και τον ανθό αλατιού. Ανακατέψτε και μοιράστε σε μπολ. Αφήστε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
Για τα καραμελωμένα ποπ κορν:
Βάλτε τη ζάχαρη σε ένα τηγάνι αντικολλητικό και αφήστε την σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει το χρώμα της καραμέλας. Ρίξτε το βούτυρο και ανακατέψτε. Απλώστε τα ποπ κορν σε ένα φύλλο αντικολλητικού χαρτιού και περιχύστε τα με την καραμέλα. Όταν κρυώσουν σερβίρετε τα με τις μους σοκολάτας.